Meerlandenfonds 13 december 2018

Geplaatst op 25 december 2018

De KBO Hillegom  kreeg een uitnodiging van het Meerlandenfonds voor de prijsuitreiking op 13 december 2018, er werd niet vermeld wat de prijs inhield. De KBO had een aanvraag ingediend voor haar jubileum in 2019.

Met kloppend hart togen Marry v.d. Hulst, Toos van Loon en Karin Zwetsloot (bestuursleden) naar Noordwijkerhout, waar de prijsuitreiking zou plaatsvinden. Het was een hele happening, te beginnen met koffie en een petit fourtje. Klokslag 15.00 uur begon de uitreiking, wij wisten niet dat er zoveel gemeenten gebruik maakten van de Meerlanden. Van iedere gemeente was er een wethouder aanwezig om de prijs persoonlijk uit te reiken in ons geval was dit wethouder Fred van Trigt.

De spanning steeg ten top, Hillegom zat ongeveer in de middenmoot qua uitreiking. Diverse bedragen waren al de revue gepasseerd.

De KBO kreeg 250,– euro uitgereikt door de heer Van Trigt.

Dank aan het Meerlandenfonds dat ieder jaar weer geld beschikbaar heeft voor vele verenigingen.