Ledenvoordeel

KORTING ZORG & ZEKERHEID

Als u lid bent van de KBO kunt u bij Zorg & Zekerheid 7% korting krijgen op de basis en aanvullende verzekering. U dient echter wel zelf bij Zorg & Zekerheid aan te geven dat u lid bent van de KBO afdeling Hillegom.

RIJBEWIJSKEURING

Alle 65-plussers kunnen, op vertoon van het lidmaatschapsbewijs van een ouderenbond, terecht voor een keuring voor verlenging van het rijbewijs bij: Dr. Sadiek, tel. 036-7200911. De keuring vindt plaats in het Woonzorgcentrum Berkhout, Berkhoutlaan 15 in Lisse., twee keer per maand.

De kosten per 1 januari 2019 zijn 75+ B/E  45,– euro, medisch 65,00 euro, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas 65,00 euro.

Leden van Marente en/of CNV/FNV/Ouderenbonden krijgen 10,00 euro korting op bovenstaande prijzen op vertoon van lidmaatschapsbewijs.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

U kunt ook een afspraak maken met Dr. Dijkstra, IJsbaanlaan 4B in Haarlem. Telefoon 023 -5258080.